Mest trailer for pengene..

Trailersalget i Danmark præges af stor konkurrence, specielt for de mest efterspurgte hus & have trailere. Den mest solgte trailer er en lavt-bygget (hjul på siden) 1 akslet trailer, med en lad-længde omkring 2m og totalvægt på 500 eller 750kg. Næsten alle trailere bygges med 750kg aksler, – også selvom traileren bliver registreret med 500kg totalvægt.

Trailer – produkt sammenligning

For at sikre vi altid har et af de skarpeste trailer-tilbud på hylden, holder vi øje med tilbuddene som ses aktuelt i markedet for sammenlignelige trailermodeller.

Man skal naturligvis ikke altid afgøre sit valg af trailer ud fra pris alene, – der er jo trods alt forskel på udseende og design, ligesom man kan have præference for et eller flere udvalgte varemærker.

I linket herunder kan du se vores produktsammenligning for 2meter trailere, – aktualiseret med data og priser alment tilgængeligt på hjemmesider på internettet Februar – Marts 2019

Download sammenligning