Nyt tilbehør til Neptun Nordica modeller

Du har sikkert set det 100-vis af gange før på genbrugspladsen, ..en trailer med sideforhøjning lavet af brædder, træplader eller andet overskuds-byggemateriale. En sådan løsning kan fungere, men lad os være ærlige, ..i de fleste tilfælde ligner disse hjemmelavede løsninger noget man bør efterlade sammen med affaldet..

En rigtig (og pæn) løsning er naturligvis at anvende originale ekstrasider på traileren, eller som et alternativ, den nye smarte dobbelte aluminiumsræling. Det er en god og prisbillig løsning til forøgelse af trailerens volumen, som tilmed er ca 20% billigere end ekstrasider. Tilbehøret er fremstillet af aluminiumsprofiler som er nittet sammen med ende- og stolpeprofiler lavet af 2mm. galvaniseret stål. Dobbeltrælingens for- og bagstykke fastholdes effektivt i en vertikal u-skinne og fastspændes med håndskruer i begge sider.

Det nye letvægts-tilbehør til Neptun Nordica modellerne med indvendigt lad mål 263x145cm vejer kun 22kg. Sidehøjden fordobles (med 40cm) til 80cm. Tilbehøret er nemt at montere og konstruktionen tillader at man let kan løfte hele side-rælingen af sammen med trailerens hjørnestolper, – dermed bevares muligheden for fuld adgang til ladet når trailersiderne nedfældes.

Vi har netop modtaget første leverance af det nye tilbehør og vi er begejstret!

Se og læs mere her