Hjælp til dit valg af trailer..

Det kan være svært at orientere sig mod de mange tilbud, mærker og udbydere når man skal vælge ny trailer til den private husstand. Før du går hårdt til opgaven med at finde de bedste tilbud, er der et par overvejelser vi synes du skal gøre.

  • Tænk over hvilke opgaver du skal bruge traileren til. Måske er det kun til haveaffald, – i så fald kan de fleste klare sig godt med en lille billig 2 meter fritidstrailer.
  • Det kan også være at du har fremtidige behov i forbindelse med byggeprojekter og renovering af hus. Så vil vi klart anbefale en trailer med større lad og gerne med nedfældbare sider, så kan byggematerialer læsses fra siden ligesom der skal være plads til transport af byggeplader i ladet.

Du skal sikre, at din bil vægtmæssigt må og kan trække traileren. Tilladte vægte for påhængsvogne fremgår af bilens registreringsattest. Små biler kan typisk ikke lovligt udnytte hele nyttelasten på trailere uden bremser.

Egenvægten på en boogietrailer uden bremser er i de fleste tilfælde pænt over 200kg. Hvis bilen kun må trække 450kg, er det derfor ikke mange skovlfulde grus der må læsses på. Alternativet kan så være anskaffelse af en trailer med bremser.

Prismæssigt ligger de fleste modeller og udbydere tæt på hinanden. De bedste tilbud finder du hvis du bruger lidt tid på at sammenligne specifikationer på de udbudte trailermodeller. Vores sammenlignings-skema for 2 af de mest solgte trailertyper her i Danmark kan muligvis hjælpe dig. Vi har netop opdateret udbudte priser & data her i begyndelsen af Oktober. Vi tager forbehold for at der kan være sket ændringer siden oplysningerne blev indsamlet på nettet.

Har du spørgsmål er vi altid klar til en uforpligtende trailersnak på telefon 65 92 50 16