Nye 3 meter NORDICA modeller

Neptun Nordica

Populær NORDICA serie er udvidet med 3 helt nye modeller.

Til særdeles skarpe tilbudspriser!. Der tilbydes igen “bang for the buck”!  Helt som vanligt fra Sorelpol fabrikken som sætter en ære i at tilbyde trailere i god kvalitet til priser hvor næsten alle kan være med.

3 vægtklasser:

Der er tale om 3 vægtklasser, – 750kg uden bremser, samt 1300 og 2000kg med bremser. 750kg modellen leveres med løbeaksler fra tyske KNOTT, hvorimod de 2 bremsede modeller leveres med aksler og påløbsbremse fra ALKO – også tysk topkvalitet.

Stort lad med masser af plads og praktiske egenskaber

Ladet måler indvendigt 302x150cm. Alle trailerne har 40cm nedfældbare stålsider med bagskjold, samt aftagelige hjørnestolper. Således traileren kan anvendes som flad platform. Alle sider er fastgjort til traileren med kraftige galvaniserede hængsler. Højeste nyttelast findes på 2000kg modellen, som hvis den anvendes som platform kan laste hele 1649kg / eller 1576kg hvis sider og hjørnestolper er monteret.

Bundpladen er en 12mm krydsfinér-plade, som ligger ca. 1mm undersænket og beskyttet i ladets brede stålramme. På begge sider af stålrammen er monteret 4 x surringsøjer, – altså 8 indvendige surringsøjer i ladet.  Chassiskonstruktionen er udført med 2 langsgående hovedvanger, samt 3 tværvanger mellem for- og bagvange (lystavle).

Lygte & El-system

Nordica 302 trailerne leveres med multipoint baglygter, samt positionslygter forrest som sidder indbygget og godt beskyttet i trailerens kraftige for-vange. 750kg modellen leveres med 7-polet el-stik, hvorimod begge bremsede modeller leveres med 13-polet stik, og således også har integreret baklys i den højre baglygte.

3 særdeles fine trailere som allerede kan leveres fra lager, – måske et godt erhvervs-køb til at udnytte straksafskrivningen inden årsskiftet!