NORDICA PRO

Neptun Nordica PRO N20-335 2HL (GN262)

Det 3`die største trailermærke i Danmark vil være større!

De seneste år er markedsandelen af nye solgte Neptun trailere øget til mere end 10% i Danmark. Nu jagter vi en endnu større bid af kagen. Det skal vi opnå med et udvalg af helt nyudviklede, samt særdeles konkurrencedygtige trailere til danske erhvervskunder.

Neptun fabrikken introducerer således nu en hel nye serie af højtbyggede påhængsvogne under modelnavnet Nordica PRO.

Større, stærkere, funktionel og gode køreegenskaber.

De nye Nordica PRO trailere målrettes den brede gruppe af håndværker-virksomheder, som stiller krav til højere kvalitet, robusthed, samt design og funktionalitet som imødekommer brugerens ønsker og behov. Med en skarp prissætning oveni, burde interessen hos enhver handymand være vækket..

Nordica PRO bygges således med svejste og varmforzinkede chassiser. De leveres med aluminiumssider med dobbeltsikrede lukketøjer, samt hængsler i galvaniseret støbegods. El-system og lygter leveres i bedste kvalitet fra system-producenten Aspöck i Østrig. Den tyske virksomhed KNOTT supplerer med levering af aksler og påløbsbremse. Nem bugsering samt lettere til & frakobling, klares med det centermonterede svær-lastnæsehjul med automatisk kip-funktion.

Afhængig af model, bliver de nye vogne leveret med enten 10” eller 13” kompakthjul. Med tyngdepunktet placeret så lavt som muligt på traileren, opnås de absolut bedste køreegenskaber. I tillæg dertil får man en lav læssehøjde, som er praktisk hvis traileren anvendes til maskintransport.

Til de nye trailere tilbydes et omfattende udvalg af tilbehør. Flad eller høj presenning, ekstrasider, løvgittersider, støttebenssæt, samt ikke mindst, et tilbehør til opbevaring af slisker under ladet.

Ideelle størrelser & vægtklasser

Sortimentet vil i første omgang bestå af trailere i 4 lad størrelser: 251x148cm, 306x148cm, 335x182cm samt 405x198cm. Vægtklasserne starter fra 1300 kg og går op til 2700 kg totalvægt.

Siden 2013 har vi hos DNTH ApS varetaget salget af Neptun trailere på FYN.

Flere af de nye Nordica PRO trailere kan allerede opleves på vores adresse i Haarby.